INDIAN FOOD CORNER

INDIAN FOOD CORNER Indiase gerechten en Surinaamse roti!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1769 beoordelingen
26 okt 2021 om 19:56 Niet voldoende op smaak gebracht, enkel pittig, erg waterige gerechten. Eerste keer besteld vanwege goede recensies maar mijn ervaring is dus ernstig slecht
26 okt 2021 om 19:41 Shahi Paneer was very sweet. Channa Masala was good.
25 okt 2021 om 20:45 Mijn vegetarische roti en de kiproti was heerlijk gekruid, alleen te zout! Dat vind ik erg jammer, want we hebben het daardoor niet helemaal opgegeten. Je betaalt toch een prijs ervoor en dat vind ik best jammer!
24 okt 2021 om 21:24 Eten was zoals altijd heerlijk, wel iets langere bezoektijd
22 okt 2021 om 19:46 Vandaag een langere bezorgtijd dan ik gewend ben, maar gezien het weer snap ik dat het drukker is. Al vaker hier besteld en meestal zijn ze zelfs wat eerder dan verwacht! Eten was weer super! Roti kip, butter chicken, nan, samosa’s. Yum!
18 okt 2021 om 21:32 Smaakvol, warm en ruimte portie
18 okt 2021 om 18:17 Eindelijk een Indiaas restaurant dat India bij je thuisbrengen. Genoten van de (extra pittige) paneer madras. Had iets meer pit in gemogen, maar niet voor de mensen die niet tegen pittig kunnen (geloof de waarschuwingen dus). Alle lof voor de Gajar.
15 okt 2021 om 20:53 heerlijke roti's
13 okt 2021 om 19:59 Heerlijk eten hier en snelle bezorging! Grote porties, wij kunnen er altijd twee dagen van eten dus het geld zeker waard. Dikke aanrader :)
12 okt 2021 om 22:14 Food was unfortuntely not so great...
11 okt 2021 om 22:16 Met deze pakora kan je helaas muren metselen, had liever eten gehad zoals besteld
11 okt 2021 om 16:44 Uitgebalanceerde smaak, en nette porties